Select, op naar een vast contract.

Select, op naar een vast contract.

Mensen met skills voor wie werkzekerheid en perspectief belangrijk zijn? Die laten we niet zomaar lopen. Daarom bieden we meer aan dan uitzendwerk alleen. En ook organisaties die zeldzaam talent koesteren door ze vast in dienst te nemen, geven we graag alle kansen om dat te doen. Iets voor jou?

Contacteer ons

Een vast contract scoren via Select.

Je wil een nieuwe job, maar je wil ook perspectief, groeimogelijkheden en minstens dezelfde loonvoorwaarden bij je jobswitch. Bij Kennisjobs begrijpen we dat een vast contract een dealbreaker is voor kandidaten met skills. Samen gaan op zoek naar een bedrijf dat je de kans geeft om je te ontplooien. Waar je aansluiting vindt bij je collega’s. En waar jij je echt goed voelt.

Ga eens neuzen tussen de jobs met een vast contract in onze databank. Vind je niet meteen een vacature die bij je past? Contacteer ons dan gerust. Dan gaan we samen op zoek naar de volgende stap in je carrière.

Wat kan je van Select verwachten als werkgever?

De juiste skills.

Mensen met de juiste skills, die laat je als bedrijf liever niet meer los. Dat begrijpen we bij Kennisjobs. Iemand die hart en ziel in zijn werk steekt en die een meebouwt aan de toekomst van je organisatie? Logisch dat je die graag binnenhaalt via een vast contract. En wanneer je als werkgever investeert in de opleiding van een nieuwe medewerker, is engagement op lange termijn zeker belangrijk.

Zo werkt het.

Kennisjobs rekruteert, selecteert en brengt je in contact met de kandidaat. Voelt het goed? Zit er muziek in een samenwerking? Dan bespreek je de perspectieven en voorwaarden onderling tot iedereen tevreden is. Je betaalt pas wanneer een kandidaat effectief aan de slag gaat in je bedrijf.

Ook voor technische skills.

Zeldzame techniekers, ervaren operatoren, installateurs, logistieke toppers: allemaal profielen die we met open armen ontvangen. Vast aanwerven is niet alleen waardevol bij bedienden, maar zeker ook bij arbeiders. Zo vind je makkelijker een oplossing voor je knelpuntprofielen.
 

Meer weten over hoe we werken?