You got skills. We have jobs

Skills matter.

Iedereen kan iets.

Iets dat voor jou vanzelf gaat. Of iets waarin je bent gegroeid. Omdat je er graag mee bezig bent. Of omdat je er een verschil mee kan maken.

You got skills!

En daarmee gaan we aan de slag. Door je aan werk te helpen waarin je skills tot hun recht komen. Zodat je kan groeien in je job en met meer plezier aan de slag gaat. Want daar wordt iedereen beter van!

Talk

Luisterend en met de juiste vragen gaan we op zoek naar jouw skills. We willen weten waar jij warm van wordt, hoe je in elkaar zit en wat je zoekt in een job.

Match

De bedrijven waar we mee werken? Die kennen we ook. We spreken met de bedrijfsleiders, kennen de jobs, de werksfeer en de gewoontes. Daarom bieden we leuk werk, steeds met optie vast, op maat van jouw skills.

Work

Solliciteren blijft spannend. Maar wanneer je weet dat je de skills hebt die nodig zijn voor de job en met onze recruiters als coach én supporter, wordt het een pak makkelijker.

Care

Yes, je bent aan de slag! Ook dan kan je op ons blijven rekenen. We informeren je en zorgen voor al het praktische. En we komen af en toe eens langs om te horen of alles loopt zoals je hoopte. 

Typisch wij.

Je merkt het aan alles: Kennisjobs groeit. Als challenger op de markt zijn we eigenzinnig. Met een grote honger om elke dag beter te doen. Door oplossingen te zoeken voor de meest onmogelijke uitdagingen. Door bewust te kiezen om de juiste dingen echt goed te doen. En door te focussen op wat kandidaten kunnen en waar ze goed in zijn. Als ze praten over hun skills, dan voel je de vonk. En dat vuurtje willen wij zuurstof geven.

Onze skills.

Go-getters

We gaan ervoor, elke dag opnieuw. We denken in kansen en we grijpen ze ook. 

Partners in crime

We zijn bondgenoten. Van elkaar, van kandidaten en van bedrijven. We zijn toegankelijk, oprecht geïnteresseerd en eerlijk.

Quality seekers

Werk is belangrijk, voor kandidaten en voor bedrijven. Daarom moet ons werk altijd meer dan goed zijn. 

People believers

We zien kwaliteiten in mensen die anderen missen en we geloven dat iedereen kan groeien. 

Ben jij werkgever en zoek je mensen met skills?

They got skills.

Hier werken mensen die iets kunnen.

partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner