Your partner in crime.

The skills you need.

Als je een lasser nodig hebt, dan zoek je een verdomd goeie lasser. Iemand die kan lassen, maar ook iemand die tekeningen kan lezen en begrijpen, schetsen kan maken, kan fitten, zagen, boren, tappen, slijpen, … En  liefst ook iemand die past in jouw team. Hetzelfde geldt trouwens voor alle mensen die je zoekt: skills matter. Daarom verbinden wij mensen die iets kunnen aan kmo’s die vooruit willen.

Kennismaken?

Zo vinden we de juiste skills voor jouw bedrijf.

Nice to meet you

Voor we vragen naar je openstaande vacatures, willen we weten wie je bent. Hoe zit je bedrijf in elkaar? Welke vibe hangt er? Waar werk je naartoe? Zo verliezen we geen tijd met kandidaten die nét niet passen.

Skills wanted

De mannen en vrouwen met skills zijn niet altijd makkelijk te vinden vandaag. Maar laat dat nu net onze specialiteit zijn. Mensen vinden met de skills die jouw bedrijf vooruit helpen. Zonder dat jij tijd en energie verliest aan die zoektocht.

Help is on the way

Bouw samen met ons aan een straf team. Kennisjobs stelt alleen kandidaten voor ‘who got what it takes.’ Onze focus is onze kracht. Zowel op vlak van service als van kwaliteit. Met één vast contactpersoon en een doorgedreven screening, maken we het verschil.

We got you

Extra versterking gevonden? No worries, we laten je niet los. Het papierwerk kan je met een gerust hart overlaten aan onze experts. Zo ben je zeker dat alles in orde is. We checken trouwens ook geregeld in met de kandidaat. Zo kunnen we bijsturen waar het nodig is. 

 

Focus op 3 sectoren.

industry - construct - office

De juiste skills matchen met het juiste bedrijf is specialistenwerk. Daarom kiezen we bewust voor 3 specifieke sectoren. Zo geven we onze recruiters de kans om die sectoren vanbinnen en vanbuiten te leren kennen en dat vergroot jouw kans op succes.

Ontdek meer

Select, naar een vast contract.

Kennisjobs trekt ook kandidaten aan voor vaste jobs. Door meer perspectief te bieden, trekken we sterkere kandidaten aan om te matchen met je vacatures. Zoek jij vaste medewerkers met de juiste skills?

Zo werkt het

Foreign, grenzeloos rekruteren.

Naar sommige skills is zo veel vraag, dat ze niet meer zo makkelijk te vinden zijn op de arbeidsmarkt. Daarom rekruteren we ook werkkrachten uit onder andere Polen en Roemenië. Mensen die al in België wonen en die op zoek zijn naar een job die aansluit bij wat ze kunnen. Zij vinden meer werkgeluk en jij vindt makkelijker een medewerker met de juiste kennis. It’s a match!

Iets voor jouw bedrijf?

Payroll partner gezocht?

Let’s do it together! Kennisjobs neemt je personeelsadministratie graag van je over.
Zo ben je zeker dat alles vlot verloopt. Helemaal volgens de regels van de kunst.
En jij wint tijd om andere belangrijke taken te tackelen.
Zo helpen we

Onze skills.

Go-getters

We gaan ervoor, elke dag opnieuw. We denken in kansen en we grijpen ze ook. 

Partners in crime

We zijn bondgenoten. Van elkaar, van kandidaten en van bedrijven. We zijn toegankelijk, oprecht geïnteresseerd en eerlijk.

Quality seekers

Werk is belangrijk, voor kandidaten en voor bedrijven. Daarom moet ons werk altijd meer dan goed zijn. 

People believers

We zien kwaliteiten in mensen die anderen missen en we geloven dat iedereen kan groeien. 

“ Wij kiezen voor een langetermijnrelatie met onze klanten. Door ze goed te leren kennen, weten we welke skills en eigenschappen kandidaten nodig hebben voor een geslaagde match. ”

Kenneth Van Volcem, CEO Kennisjobs

Vind de juiste skills.

Maak je geen zorgen over die openstaande vacatures. Wij vinden de mensen die kunnen wat jij nodig hebt. We nemen je alles rond werving, selectie, contracten en loon uit handen. Laat ons weten wie je bent én wie je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

Contacteer ons